Meer informatie over de werkwijze van MAGEPRO

Wat kan ik voor u doen?

Niet te lang nadenken over wat er allemaal fout zou kunnen gaan….. maak een afspraak en dan zal vanzelf blijken wat bij u past….. en wat niet. Niks moet… veel is er mogelijk.

Werkwijze

Nadat er samen een plan is gemaakt, kan ik u goed helpen met de opzet van deze (eventuele) nieuwe aanpak. Daarna is het uitrollen van het plan, fase twee, het bezoeken van klanten / toekomstige klanten. Tijdens deze bezoeken presenteert de Sales partner zich als een medewerker van uw bedrijf, met de daaraan verbonden kleding met logo etc. Statistieken van de behaalde resultaten alsmede de bijbehorende besprekingen met de directie, hoort allemaal in het totaalplan. Zo kunnen we samen zoeken naar de beste “opzet” en komen de resultaten, in positieve zin, meestal vanzelf. Het plan is altijd gericht op de onderliggende boodschap van het totaal-plan. Dat kan zijn het genereren van meer omzet, een beter contact met klanten, meer bekendheid van uw bedrijf, of simpelweg als relatie manager van uw bedrijf. In deze tijd, waarin men aan het besparen is op kosten, een terugkerend fenomeen en belangrijk voor uw klanten. “Persoonlijk contact”

Uw vaardigheden

Alles wat je zelf kan doen is vaak een voordeel. Echter als u twijfelt aan uw eigen verkoop techniek, in een omzet dalende periode zit, of zelf geen tijd heb voor het bezoeken van klanten, aarzel dan niet… denk aan de optie van een Sales partner en zet een professioneel iemand in.

Salesplan maken
Sales Partner inschakelen
Verkoop trainingen
Planmatige projecten