TRAINER & COACH

MIJN OPZET

Verkopen is een vak apart en is in de huidig markt te vergelijken met topsport. Verkopers “Moeten” meer en meer presteren om hun hoofd boven water te houden.

MAGEPRO biedt u de kans met zijn systeem, om succesvol te zijn in deze tijd, zonder dat de verkoper iets MOET.

MEER WETEN

Neem vrijblijvend contact. Middels een kort gesprek wordt er al heel veel duidelijk en bied ik tevens maatwerk in alle branches.

Goede verkopers kunnen in principe alles verkopen en werken met een goed functionerend systeem. MAGEPRO werkt met zo’n systeem.

Martin van Genderen

TRAINER & COACH

Professionele Ervaring

DC IMPORT BV

Regionaal vertegenwoordiger voor o.a. Bieffe helmets in samenwerking met de Nederlandse importeur voor meer dan 14 jaar. (5 jaar verkoopleider)

SHELL MOTOROLIE;

In het samenwerkingsverband met DC IMPORT BV is er in de jaren ‘90 een agentschap ondersteund, mede door MAGEPRO.

AGENTUUR CASTROL

Meest geavanceerde motorolie voor auto en motor. MAGEPRO heeft jarenlang de agentuur in de motormarkt vertegenwoordigd.

VEIDEC  PRODUCTS

In samenwerking met een importeur in Nederland heeft MAGEPRO, in samenwerking met deze importeur, een klanten netwerk samengesteld, merk vertegenwoordiging beheerd en tevens product training gegeven aan verkopers van de sales afdeling. (Verkoopleider)

SALES PARTNERS IN 2013 / HEDEN; Lopende afspraken in verschillende business;

BEDRIJFSKLEDING MET BORDURINGEN, BLIKSEMBEGELEDING, BEREGENINGS INSTALLANTIES, GENERATOREN, ICT, MOTORKLEDING, REFLECTERENDE COTING, REKLAME WERKZAAMHEDEN, SCHILDERWERKEN, VERPAKKINGEN, WEBSITES EN APPS.