Hoe lang al en met wie, waar?

Magepro

Het bedrijf bestaat al meer dan 35 jaar en is er een specialisme ontstaan door ervaring, resultaat en commitment. Zowel op sportief,- alsmede commercieel valk zijn er veel succes geboekt.

Natuurlijk ook mindere tijden, maar dat hoort nu eenmaal bij ondernemen. De aanpak is echter altijd, zoals aangegeven, gelijkwaardige als een aanpak in topsport.

Immers vraagt topsport de beste aanpak en is het resultaat belangrijk.

Mijn klanten

Mijn SALES PARTNER klanten komen uit diverse branches of projecten.

BEDRIJFSKLEDING MET BORDURINGEN, BLIKSEMBEGELEDING, BEREGENINGS INSTALLANTIES, GENERATOREN, ICT, MOTORKLEDING, REFLECTERENDE COATING, RECLAME WERKZAAMHEDEN, SCHILDERWERKEN, VERPAKKINGEN, WEBSITES EN APP’S, ASBEST VERWIJDERING

Alle projecten werden bediend vanuit dezelfde gedacht; WAT IS DE WENS VAN DE KLANT. Zo zijn er bedrijven die MAGEPRO twee dagen in de week contracteren en zijn er bij die twee dagen in de maand een beroep doen op MAGEPRO. Alles in samenspraak en wens van de klant.

Sport; MAGEPRO is net zolang als dat het in de commerciële wereld actief is, tevens verbonden aan de topsport projecten.  Met name in de motorsport. Dit heeft te maken met een passie, van jongs af aan al, voor de Motorcross en wegrace. Vele projecten heeft MAGEPRO begeleid en is er ook op dit moment (2019) een totaal begeleiding project van de FIM-E MX GP Academy. Een opleiding en trainingstraject voor jonge coureurs en trainers, ALL OVER THE WORLD.